marți, 6 februarie 2018

Porti rulou pentru garaj

    Azi vorbim despre garaje si portile  lor.
 Din punct de vedere al destinatiei, oricare garaj cere sa fie sigur si functional, deci urmeaza sa cautam modalitati de a crea aceste aspecte. Un element important aici avem poarta garajului, care in majoritatea cazurilor are deschiderea direct la drum. Poarta asigura masina, impiedica patrunderea oaspetilor nedoriti in garaj, dar si creaza efect de termoizolare, iarasi pentru a proteja masina pe timp geros. Ținînd cont de aceste lucruri, compania noastra specializata in producerea portilor rulante pentru garaje, propune solutii pentru oricare tip de garaj (interior - in ograda, exterior - in afara ograzii sau garaje subterane), fiind increzuti in calitatea acestor porti. Iar in continuare vreau sa adaug o descriere mai detaliata a portilor tip rulou pentru a ne convinge de utilitatea si funcionalitatea lor.
    Profile si mecanisme
Profilele din care se produce poarta sunt din  aluminiu cu spuma poliuretanica in interior. Forma lor si grosimea tablei dau constructiei in intregime rezistenta la actiuni mecanice. Vopsirea lor cu tehnologii speciale fac produsul final rezistent la coroziune si la capriciile vremii. 
  Motoarele tubulare pe care le utilizam in constructia portii au rezerva destul de mare pentru a functiona peste 15 ani, fara careva probleme. Automatizarea este simpla in utilizare si foarte comoda. In caz ca lipseste energia electrica putem deschide poarta cu ajutorul unei manivele care vine in mod obligatoriu in setul automatizarii. 



    Functionare
 Calitatea de baza a portii rulou este economia de spatiu, deoarece poarta se deschide vertical, lamelele se ruleaza in boxa situata in partea de sus a portii. Aceste tipuri de porti sunt o solutie atunci cind garajul este ingust, nu dispune de spatiu destul sau cind iesirea este direct la strada. 
 Deschiderea automatizata cu ajutorul emitatorului sporeste confortul la maxim.

    Estetica si confort
Ca element arhitectonic important, poarta trebue sa completeze aspectul exterior al constructiei.
Alegem culoarea si modelul potrivit, astfel subliniind finisarea exterioara a casei si a garajului.
Despre confortul acestor porti am scris si mai sus si pot sa ma repet si in continuare. E placut si simplu cu ajutorul telecomenzii sa deschzi poarta in timp de ploaie sau zapada fara a depune efort.

  Daca aveti intrebari referitor la aceste porti, parametrii profilelor, puterea motoarelor, detalii tehnice referitor la montare si utilizare suntem disponibili on-line in chat, ne puteti scrie in facebook, messenger sau ne gasiti la telefon.  Suntem bucurosi sa va ajutam la finisarea lucrarilor arhitectonice ce tine de porti pentru ograzi, portite de intrare din profile de aluminiu, porti pentru garaje si rolete exterioare pentru protectia geamurilor.

   














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu